Aanmelden jongerengroep

Asselamoe Alaikoem,

Aanmelden Jongeren groepen (jongensgroep en meisjesgroep)
Wil jij hier ook deel van uitmaken? Geef jezelf op via: info@faizul-islam.nl

Een jongerengroep is een waardevolle manier om jongeren te betrekken bij ons prachtige geloof Islam, de gemeenschap en bredere maatschappelijke betrokkenheid. Door aan deze groep deel te nemen, kunnen jongeren met elkaar samenwerken om nieuwe ideeën te ontdekken en uit te voeren binnen de kaders van de Islam. Daarom gaan we 2 Jongerengroepen opstarten voor zowel de jongens als de meisjes.

De Jongerengroep zal zich focussen op de volgende onderwerpen;
Relevante en Boeiende Activiteiten: Organiseer activiteiten die interessant en relevant zijn voor jongeren. Denk aan lezingen, workshops, discussiegroepen en interactieve sessies over onderwerpen die jongeren aanspreken, zoals relaties, persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke kwesties en de rol van Islam in het moderne leven. Dit helpt jongeren om de relevantie van onze Islamitische principes te begrijpen en toe te passen in hun dagelijks leven.

Digitale Communicatie: Gebruik van sociale media, websites en mobiele apps om jongeren op de hoogte te houden van aanstaande evenementen, programma's en belangrijke mededelingen. Fris, interactief en visueel aantrekkelijk.

Sportieve en Sociale Activiteiten: Sportevenementen en andere informele bijeenkomsten waar jongeren kunnen socializen en elkaar beter kunnen leren kennen.

Open Dialoog: Creëer een omgeving waarin jongeren openlijk kunnen praten over hun vragen en gedachten over de Islam en spiritualiteit. Q&A-sessies of discussiepanels.

Wil jij hier ook deel van uitmaken?
Geef jezelf op via de mail: info@faizul-islam.nl

Aanmelding is voor zowel jongens als meisjes.

Wassalaam
Het bestuur van Faizul-Islam